• Wyprzedaż!
  • -10%
search

Glazura polewa lustrzana firmy Saracino BIAŁA CZEKOLADA 1 kg

47,00 zł
42,30 zł Zniżka 10%
Brutto
Ilość
dostępny

Glazura umożliwia uzyskanie na tortach czy deserach efektu pięknej, błyszczącej, lustrzanej polewy o smaku białej czekolady.

Sposób użycia:

  • Glazurę wystarczy podgrzać do temperatuty około 35/40 st.
  • Polać schłodzony tort lub inny wypiek, deser następnie włożyć do zamrażarki na kilka minut.

Skład: syrop glukozowy, sacharoza, MLEKO pełne - słodzone i zagęszczone, masło kakaowe, zagęszczacze: agar-agar (E406), pektyna (440), skrobia modyfikowana( SOJA), barwnik dwutlenek tytanu (E170), substancja konserwująca: sorbinian potasu (E202), kwas: kwas cytrynowy (E330), cytrynian sodu (E331), aromat.
Może zawierać śladowe ilości: JAJ i ORZECHÓW.

chat Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.