Mąka migdałowa
Mąka migdałowa
Ostatnimi czasy mąka migdałowa staje się coraz bardziej popularna – jeśli uwielbiacie migdały z pewnością o niej słyszeliście. Stosuje się ją przede wszystkim do wszelkiego rodzaju wypieków, gdyż zawiera mnóstwo wartości odżywczych, takich jak chociażby błonnik, który sprawia, że mąka jest bardzo sycąca, ale również witaminę E i białko roślinne. Jej delikatny, lekko słodki smak sprawia, że wszystkie ciasta i desery smakują niesamowicie!
Jest idealna do wypieku znanych i uwielbianych makaroników. Z naszą mąką upieczesz piękne i smaczne makaroniki.
chat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
error Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
feedback Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
check_circle Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
error Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
check_circle Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.